ÖZEL DÜNYA HASTANESİ'NDEN ÖRNEK PROJE

ÖZEL DÜNYA HASTANESİ

Dünya Hastanesi Leonardo Da Vinci programı kapsamında 20 hemşire adayı öğrenciyi Avrupa'da eğitime gönderiyor.

Dünya Hastanesi Konferans Salonu’nda düzenlenen programa İncesu İlçe Milli Eğitim Müdürü Seyfullah Kaplan, Dünya Hastanesi Mesul Müdürü Prof. Dr. Yusuf Öztürk, hastane personeli ve öğrenciler katıldı. Projeye destek olan herkese teşekkür ederek konuşmasına başlayan İlçe Milli Eğitim Müdürü Seyfullah Kaplan, “Hayata geçirilen bu projelerin esas hedefi bilindiği gibi AB heyecanını Anadolu’ya yaymak, AB mali yardımlarının yerel düzeyde daha etkin kullanılması ve AB müktesebatının yükselmesi sonucu edinilen bilginin yerel düzeyde paylaşılmasını sağlamak gibi, AB üyeliğine ilişkin kamuoyundaki yanlış anlama, ön yargı ve yersiz korkuların ortadan kaldırılmasına hizmet etmektir” ifadelerini kullandı.

Leonardo Da Vinci Programı’nın, Avrupa Birliği’ne üye ve aday ülkelerin mesleki eğitime yönelik politikalarını destelemek ve geliştirmek amacıyla kurulduğunu kaydeden Dünya Hastanesi Mesul Müdürü Prof. Dr. Yusuf Öztürk, “Kurumlara Avrupa çapında ortaklarla birlikte çalışma, yenilikçi metot ve uygulamaları paylaşma, çalışanlarının bilgi, beceri ve uzmanlıklarını artırma fırsatı sağlar. Program, ülkeler arası iş birliği yoluyla, mesleki eğitim sistemleri ve uygulamalarında kalitenin geliştirilmesini, bireylerin bilgi, beceri ve yeterliliklerinin artırılmasını, yeniliklerin teşvik edilmesini hedeflemektedir. Bu amaç doğrultusunda, bizler de bu projede yerel ortak olarak hastanemizin yer almasından onu ve mutluluk duyuyoruz” şeklinde konuştu.

20 hemşire adayı öğrencinin projede yer aldığını dile getiren Öztürk, “Başarılı 20 aday hemşire öğrencimizin bu projede yer alarak mesleki yeterliliklerini, mesleki kalitelerini, bilgi ve becerilerini daha üst seviyeye taşıyacaklarına inancımız büyüktür. Tüm öğrencilerimizin, ülkemizi ve bizleri en iyi şekilde temsil edeceklerini biliyoruz. Kendilerine meslek hayatlarına büyük katkısı olacağına inandığımız bu projede başarı diliyoruz” diye konuştu.

Programın sonunda projede yer alan öğrenciler, hatıra fotoğrafı çektirdi.



ERÜ Çocuk Nörolojisi Bilim Dalı’na EMG Cihazı Bağışladı

Nöroloji Uzmanı Dr. Handan Bilgin: “Epilepsi hastalığı tedavi edilebilir”

Tıpkıbasım Mushaflar Sergisi'ne hayran kaldı

Uzman diyetisyenden “ramazanda beslenme” önerileri

Her 7 kişiden biri böbrek hastası

Robotik cerrahi ve yapay zeka ile diz ve kalça kireçlenmesi olan daha hızlı iyileşiyor

4 cilt tipine özel 4 bakım önerisi

Psikiyatriste gitmekten korkmayın

"Ölüm sebepleri içerisinde kanser ikinci sırada"

Sarıoğlan’da sağlık hizmetleri yerinde değerlendirildi

Rahim ağzı kanseri önlenebilir

Vitamin deposu, turp

Epilepsi hastaları kışın uyku düzenine dikkat: Nöbeti tetikleyebilir

Kayseri Şehir Hastanesi'nde kent nüfusunun 2.5 katı hasta tedavi edildi

Artan grip vakalarına "maske" önerisi

Tulum peyniri şifa kaynağı